Söndag

Gårdagen var riktigt lyckad!
Jag, Oliver och Fredrik tog tuben till slutstationen Danshui på den röda linjen här i Taipei. Danshui var riktigt bra, är ligger vid kusten mycket restauranger och affärer längst med strandpromenaden. Va skönt att komma ut på "landet" lite och se havet! Nackdelen med Danshui på helgen är att det är jätte mycket folk där.

Vi lyckades hitta en lite bar vid vattnet som vi satte oss på och avnjöt både en, två och tre öl på. Bartendern visade att dem minsann har importerat svensk öl. Dem hade gamla burkar av mariestad och spendrups. Man fick nästan en tår i ögat när man såg de. Efter vi mättat strypen lite så hittade vi en shusi restaurang som var helt okej för vad man betalde, ca 5 kronor per tallrik med 2 shusi bitar på. Efter middagen började vi röra oss tillbaka mot Taipei med tuben, är ca 20 stationer att åka med tuben. Vi lyckades åka tre stationer innan vi kännde att det var dags för ett vätskestopp! Men vi lyckades ta och tillbaka till Taipei, väl tillbaka anslöt vi med tjejerna (mia, anna och limpan) för att se be ge sig ut i dimman och all-you-can-drink  för 150 kr på den eminenta klubben Baby 18!

Som ni kanske kan lista ut är all-you-can-drink barer en farlig kombination för oss.
Idag visade vi Oliver en butik vi hittade i veckan som hade lite skyssta kläder. Oliver å Fredrik hittade lite grejer.
Efteråt tog vi en fika på en loungbar på 38 våningen med riktigt bra utsikt över Taipei, sammanfattat har det varit en riktigt bra helg! Imorgon är det back to reality och skolan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0