Kenting

Efter nån vecka i Taiwan och efter att Anna anslutit till oss på onsdagen packade vi våra väskor och drog till södra delarna av Taiwan mot KENTING!
Åkte höghastighetståg från Taiwan i 1,5 timme för att sen byta till taxi i 2 timmar tills vi va framme i Kenting som är ett stort naturreservat i på Taiwans södraste udde. Väl där va det dåligt väder första dagen ostadigt väder med moln och regn. Men som tur va drog tyfonen bort och lördagen vart riktigt grym.
Vi hade tänkt hyra mopeder och åka runt och se lite av stället. Men alla som hyrde ut mopeder krävde att man hade internationellt körkort. Vilket självklart ingen av oss hade. Slutade med att vi fick tag i 3 stycken elmopeder som toppade 40 km/h som vi hyrde. Bättre än ingenting!

Vi åkte runt till olika stränder och han med ett bestök på Taiwans sydligaste punkt! Kenting som stad var väldigt lugn känndes det som. Jag hade hoppats på lite fest men det var bara par och barnfamiljer överallt!
Det gick inte heller att hitta nåt ställe som visade EM-kval matchen mellan Sverige och Ungern. Men det gick ju bra för Sverige utan mig den här gången iallfall.

Efter 3 dagar i Kenting åkte vi tillbaka till Taipei för den här gången.
Sen idag (tisdag) letade vi upp en riktigt bra skräddare i Taipei där jag och Fredde valde att sy upp var sin skjorta.
Skjortan skulle bli klar till helgen, om den blir bra kanske det blir flera besök hos the tailor.

Imorgon börjar allvaret lite gran! Orienteringsdag på skolan och en träff men alla andra utbytesstudenter.
Känns riktigt bra att äntligen det närmar sig, få träffa lite nytt folk osv.
Imorgon är det ju som sagt Onsdag och det innebär öppen bar på Club Wax för utlänningar för 23 kr hela kvällen (http://www.clubwtaipei.com/). Min plan är att få med sig ett gäng andra utbytesstudenter och avlägga ett besök på klubben. Vi får se hur det går.....


Här kommer lite bilder från Kenting. Enjoy!











Kommentarer
Postat av: mr shoulder

ser grymt skönt ut

2010-10-02 @ 18:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0